Efectele micului ecran asupra minții copilului

Titlul: Efectele micului ecran asupra minții copilului
Autor: Virgiliu Gheorghe
Pagini: 160 + 4

22,00 lei TVA inclus

Susține Familia Ortodoxă!

Poți face o donație aici

Donează lei :
SKU: 00000002 Categorie:

Descriere

Deficiențele de atenție și concentrare, slăbirea capacităților mentale, a puterii de judecată și a motivației sunt  probleme care se află de câteva zeci de ani în atenția cercetărilor din lumea occidentală. În ultima vreme aceste afecțiuni au început să fie observate și la mulți dintre copii și tinerii din țara noastră, sindromul anunțându-se a avea o largă răspândire în următorii 10 ani.

Cartea de față este primul semnal de alarmă, prima analiză temeinică a fenomenului în cauză. Ea oferă un prețios material informativ atât părinților sau celor care se ocupă de educația tinerilor, cât și tuturor celor care vor să înțeleagă pericolul pe care îl reprezintă tehnologia audio-video și cultura divertismentului pentru sănătatea mentală, pentru viața fiecăruia dintre noi.

Înțelegerea mecanismelor ce stau în spatele procesului disolutiv la care este supusă mintea omului în societatea modernă poate fi un prim pas pe calea reîntoarcerii la normalitate sau a menținerii în afara sferei de influență a modului de viață bolnav propus de televiziune, divertisment și, în ultimă instanță, de cultură.

Informații suplimentare

Greutate 0,200 kg
Autor

Virgiliu Gheorghe

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.