Reviste retroactive

Reviste simple retroactive – 2 lei/buc.

2,00 lei 7,50 lei TVA inclus

Susține Familia Ortodoxă!

Poți face o donație aici

Donează lei :

Descriere

 

IMPORTANT!

  1. Ofertă disponibilă în limita stocurilor disponibile, valabilă până la 31.12.2021.
  2. Revistele nu pot fi alese de către dvs. şi nu vor fi din anul 2021. Vor fi alese de către noi în mod aleatoriu. În limita stocurilor disponibile, revistele vor fi diferite.
  • Oferta nu se cumulează cu ale oferte valide în acelaşi interval de timp.
  • Oferta este valabilă doar pentru comenzile cu livrare în România. Pentru comenzile cu livrare în afara României vă rugăm să ne contactați  la datele de contact de mai jos.
  • Oferta din magazinul nostru online este valabilă doar la comenzile făcute direct la noi (online în magazin, prin virament bancar, mandat poștal).
  • Oferta nu este valabilă în centrele de difuzare a presei, la oficiile poștale, la alți distribuitori sau colaboratori etc.
  • Transportul este inclus în preț la comenzile de minimum 180 lei, atât prin Poșta Română cât și prin Fan Courier.

De reținut!

La comenzile achitate prin virament bancar sau mandat poștal, vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 021.312.61.38 sau să ne scrieți la adresa de poștă electronică magazin@familiaortodoxa.ro – pentru a ne comunica numele dvs. complet, un nr. de telefon și adresa de livrare.

Pentru detalii și alte informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de email magazin@familiaortodoxa.ro sau la nr. de telefon 021.312.61.38.

Informații suplimentare

Greutate 0.170 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.